Rectangle 207

Opleidingen

Industrial Engineering

Een praktijkgerichte opleiding rond Lean technieken en procesverbetering.

Wat

Wil je zelf tijdstudies kunnen uitvoeren? Wil je zelf aan de slag met VSM, 5S, Lean Six, PMS, … ? Wil je zelf weten hoe je jouw productie kan optimaliseren? Wist je dat zelfs de Werkvereenvoudigers van Colruyt hier de mosterd komen halen?

Inhoud

Productiviteit, flexibiliteit en kortere doorlooptijden zijn belangrijker dan ooit. Daarom is het voor elk bedrijf noodzakelijk om zijn operationele processen voortdurend met een kritische blik te bekijken en op een duurzame wijze te verbeteren. Toch ontbreekt vaak de aanzet om hier concreet mee bezig te zijn. Tijdens de opleiding Industrial Engineering verwerven de deelnemers de nodige achtergrond, kennis, inzichten en een concrete praktijkgerichte aanpak die hen toelaat om op een gestructureerde en duurzame manier processen en werkposten te optimaliseren.

Na de opleiding zijn de deelnemers in staat om verbeteropportuniteiten binnen de eigen organisatie te detecteren, te kwantificeren en op een doelgerichte, duurzame wijze te implementeren en op te volgen.

Aanpak

Voor wie

Process & Product engineers, Werkvoorbereiders, Operations managers, Productieverantwoordelijken, Plant Managers, Werkprocesverbeteraars, Procesverbeteraars, Efficiency managers, Operational Excellence Managers, ...

Praktisch

Dit blended learning traject bestaat uit een fijne mix van klassikale sessies, webinars & online learning: een totaal van ongeveer 22 sessies & 2 praktische studiedagen en wordt vanaf februari 2024 (19/02 & 22/02) georganiseerd te Kortrijk & Gent of bedrijfsintern.

De investering bedraagt 5.515 € exclusief BTW & cateringkost.

De opleiding komt in aanmerking voor het Vlaams opleidingsverlof.
PVO is bovendien erkend voor het gebruik van de KMO-portefeuille.

Subsidiemogelijkheden

Check hier onze subsidiemogelijkheden voor deze opleiding.

Rectangle 207

Interesse?

Inschrijven voor deze opleiding Download hier de folder
Deelnemers aan het woord