geld subsidies

Subsidies

Jouw investering deels terugbetaald door de overheid? Hieronder vind je enkele opties.

ESF

Onder de ESF-oproep 'Mensgericht ondernemen' steunt PVO diverse bedrijven en organisaties op het vlak van teamwerking en organisatieontwikkeling. Wil je meer weten over onze aanpak of heeft u advies nodig rond het schrijven en begeleiden van ESF-dossiers? contacteer ons!

Vlaams Opleidingsverlof

Hier en daar nog gekend onder de vorige naam: het “betaald educatief verlof”. Bij het volgen van een opleiding, kan de werknemer (in de private sector) vrijaf nemen en wordt het loon betaald door het Vlaams Opleidingsverlof.

Voor de opleidingen “Industrial Engineering” en “ werkpostorganisatie” voldoet PVO aan alle voorwaarden zodat je recht hebt op deze vorm van tegemoetkoming. Meer uitleg? Bel ons!

KMO-portefeuille

De kmo-portefeuille is een interactieve webtoepassing, waarmee u subsidies kunt aanvragen bij de Vlaamse overheid voor initiatieven rond opleiding, advies, strategisch advies, advies internationaal ondernemen en technologieverkenning.

PVO is erkend voor de pijlers advies (erkenningsnummer DV.A101433) en opleiding (erkenningsnummer DV.O103837).

De advies- en trainingspijlers zijn een portfolio, met een steunplafond en een subsidiepercentage.

De volgende regels zijn van toepassing:

  • De gebruiker kiest de verhouding waarin advies of training wordt gekocht.
  • Voor kleine ondernemingen is het steunpercentage 30%, middelgrote ondernemingen genieten een steunpercentage van 20%, met een steunplafond van € 7500 per jaar.

Klik hier om de portefeuille aan te vragen!