SMED

Opleidingen

Lean Tools - SMED

Omsteltijdreductie als basis voor een flexibele organisatie

Wat

Omsteltijdreductie als basis voor een flexibele organisatie

Een hoge diversiteit in productiegoederen wordt vaak vertraagd door omsteltijden. Het omstellen van machines vergt een even professionele aanpak als het produceren van die goederen: hoe reduceer ik mijn omsteltijden drastisch (tot soms slechts 10%)?

Inhoud

Download hiernaast de folder voor meer details.

Aanpak

Interactief & praktijkgericht:

Onze docenten maken in het kader van hun consultancy- opdrachten zelf gebruik van de in de cursus aangereikte tools en methodes. Theorie en kadering worden afgewisseld met ervaringsgerichte oefeningen, zowel individueel, in kleine groep als plenair en via verschillende leerstijlen.

Bovendien zorgen onze interactieve sessies ervoor dat er inspirerende netwerken gevormd worden tussen deelnemers.

Praktisch

De Lean Tool is een ééndagsopleiding en gaat door te Gent op dinsdag 16 november 2021 van 09.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 17.00 uur..

Deze opleiding gaat wegens de grote mate van interactiviteit bij voorkeur klassikaal door, maar indien de corona maatregelen dit niet toelaten, dan zal deze opleiding online gegeven worden.

De investering bedraagt 595 € excl btw. Indien je je inschrijft voor de 5 verschillende tools krijgt u één tool gratis, maw een korting van 595 € exclusief btw.

Subsidiemogelijkheden

Deze opleiding komt in aanmerking voor betalingen via de KMO-portefeuille.

Check hier onze verdere subsidiemogelijkheden.

SMED

Interesse?

Inschrijven voor deze opleiding Download hier de folder