Team 1

Opleidingen

Zelfsturing faciliteren

Taken en rollen in een zelfsturende omgeving

Wat

Hoe laat je zelfsturing werken in je organisatie en geef je medewerkers tegelijk voldoende kaders en handvaten mee? In deze training leer je sociocratische manieren van werken te implementeren en ontdek je tal van handige processen die je direct op jouw werkvloer kan gebruiken.

Inhoud

Download de folder hiernaast met details over het programma en de leerdoelstellingen.

Aanpak

Interactief & praktijkgericht:

Onze docenten maken in het kader van hun consultancy- opdrachten zelf gebruik van de in de cursus aangereikte tools en methodes. Theorie en kadering worden afgewisseld met ervaringsgerichte oefeningen, zowel individueel, in kleine groep als plenair en via verschillende leerstijlen.

Bovendien zorgen onze interactieve sessies ervoor dat er inspirerende netwerken gevormd worden tussen deelnemers.

Voor wie

Management teamleden, HR verantwoordelijken, afdelingsverantwoordelijken, managers, organisatiedeskundigen, organisatiearchitecten, bedrijfsleiders, change managers.

Praktisch

De opleiding omvat 6 sessies van een halve dag en wordt georganiseerd op 2 locaties in 2022: te Kortrijk & te Gent. Klik op 'inschrijven voor deze opleiding' voor meer informatie over de data of download de folder via 'meer weten'.

Deze opleiding gaat wegens de grote mate van interactiviteit bij voorkeur klassikaal door, maar indien de corona maatregelen dit niet toelaten, dan zal deze opleiding online gegeven worden.

De investering bedraagt 1.795 € excl btw & cateringkost.

Subsidiemogelijkheden

Deze opleiding komt in aanmerking voor betalingen via de KMO-portefeuille.

Check hier onze verdere subsidiemogelijkheden.

Team 1

Interesse?

Inschrijven voor deze opleiding Download hier de folder