Office team 3

Opleidingen

Anders Organiseren

Anders Organiseren: uitgebreide kennismaking met de principes en mogelijkheden van Innovatieve Arbeidsorganisatie

Wat

Wil je aan de slag met je organisatiestructuur? Wil je het concept innovatieve arbeidsorganisatie (IAO) zelf toepassen? Nood aan Organisational Development ofwel Organisatieontwikkeling? Wil jij je mensen ontwikkelen en mobiliseren? Wil je het ziekteverzuim aanpakken? Wil je zelfsturende teams opzetten? Wil je je organisatie “kantelen”?

Inhoud

Hoe variabel is de vraag van de klant?

Hoe bevlogen zijn uw medewerkers?

Elk bedrijf en organisatie krijgt steeds meer en sneller te maken met uitdagendere en veranderende vragen van zowel de klant als de eigen medewerker. Vaak vormt de eigen organisatievorm (on)bewust een belemmering om die vraagstukken duurzaam op te lossen.

Tijdens dit bootcamp krijgt u als deelnemer inzichten, principes en praktische handvaten aangereikt om met uw eigen organisatie aan de slag te gaan zodat u aan de slag kan om die vraagstukken structureel aan te pakken.

Aanpak

 • Interactief & praktijkgericht:
  • Organisatiecanvas
  • Change management
  • Visie - Missie - Waarden
  • Grofstructuur: processen, principes, macrostructuur
  • Fijnstructuur: teams, rollen, overlegstructuur, zelfsturing vs traditionele hiërarchie


Voor wie

HR verantwoordelijken, afdelingsverantwoordelijken, managers, organisatiedeskundigen, organisatiearchitecten, bedrijfsleiders, change managers, Chief Happiness Officers,

Praktisch

De opleiding omvat 4 sessies van een halve dag en wordt georganiseerd op 2 locaties in 2022: te Kortrijk & te Gent. Klik op 'inschrijven voor deze opleiding' voor meer informatie over de data of download de folder via 'meer weten'.

Deze opleiding gaat wegens de grote mate van interactiviteit bij voorkeur klassikaal door, maar indien de corona maatregelen dit niet toelaten, dan zal deze opleiding online gegeven worden.

De investering bedraagt 1.100 euro exclusief BTW.

Deze opleiding komt in aanmerking voor betalingen via de KMO-portefeuille

Subsidiemogelijkheden

Check hier onze subsidiemogelijkheden voor deze opleiding.

Office team 3

Interesse?

Inschrijven voor deze opleiding Meer weten